Om oss

Vilka är vi, och vad erbjuder vi?

 

Letar du efter ett modernt, stilrent och klimatsmart ytskikt till ditt hem eller företag? Då är Gefle Cmnt-Design AB det självklara valet för dig. Vi är specialiserade på att erbjuda unika fogfria ytor i mikrocement som inte bara har en minimalistisk och modern design, utan även bygger endast 2-3 mm i tjocklek. Det innebär att du slipper tråkiga rivningskostnader och sopor, samtidigt som du får en yta som är både hållbar och enkel att underhålla.

Men vi erbjuder inte bara mikrocement, vi har även expertis inom gjutning med hög kvalitet. Våra gjutningar har en planhet och finish som är i en klass för sig, och det är alltid vår högsta prioritet att leverera ett resultat som både du och vi kan vara stolta över.

När du väljer Gefle Cmnt-Design AB kan du även vara säker på att du får en leverantör som är engagerad i att vara klimatsmarta. Vi arbetar ständigt på att minska vår miljöpåverkan genom att använda återvunnet material och minska restmaterial.

Så om du vill ha en modern och stilren yta som även är klimatsmart och hållbar, då är Gefle Cmnt-Design AB det självklara valet. Vi strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet till våra kunder och vi är stolta över vår expertis och erfarenhet inom området.

Funderar du på att göra en gjutning eller installera mikrocement? Tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vi hjälper dig gärna med expertis och rådgivning för att skapa den perfekta ytan för ditt hem eller företag. Välkommen till Gefle Cmnt-Design AB - din leverantör för högkvalitativa ytskikt.

Om ägaren

Gefle CMNT DESIGN Logga

I Gefle Cmnt-Design AB vänder vi oss till dem med en känsla för moderna, stilrena och klimatsmarta ytskiktVi erbjuder unika fogfria ytor i mikrocement som endast bygger 2-3 mm i tjocklek där du slipper tråkiga rivningskostnader och sopor. Och vill man ha gjutningar med kvalitet på både planhet och finish så tveka inte att kontakta oss.

Kontakt

Så nöjd!

Stort tack till killarna på Gefle CMNT! Mitt tidigare ojämna garagegolv är nu helt perfekt utjämnat...!

Janne Höij - 2022-07-31

Helt ny känsla i källaren!!

Både trappen ner till, vägen till, och golvet samt väggar i tvättstugan är jämna, täta och fina. Mycket bättre än vad jag vågat hoppas på! Rekommenderar!

Ewa Alveus - 2022-03-05